ALGUNES REACCIONS I COMENTARIS A L’ARTICLE “DGAIA ETS TU”

Benvolguts/des,

han passat dos dies des que vaig publicar el setè article de la sèrie “Els nens del President”, amb un èxit significatiu. Sembla que la gent tenia ganes de tornar a llegir sobre els infants tutelats, i això m’omple d’orgull. En aquests dos dies l’article ha estat llegit per al voltant de 25.000 persones. 25.000 persones que, amb una mica de sort, hauran canviat alguna cosa de la seva mirada envers aquests infants.

Volia aprofitar per agrair a tothom els seus missatges de recolzament. He rebut emails i comentaris de tota mena, via Twitter, Facebook o correu electrònic, agraint la feina i el compromís envers els nanos. No contemplo cap altre escenari possible en que això no sigui així.

Amb el vostre permís, comparteixo aquí alguns d’aquests missatges, alguns dels quals m’han emocionat especialment. Molts altres, si no us importa, me’ls reservo per a mi.

Novament moltes gràcies!

reaccions-1

reaccions-2Hola David, avui he llegit el teu article “DGAIA ets tu” i no tens ni idea l’emoció que m’has fet sentir.

Som una família d’acollida fa ja * anys. Durant aquests anys només ens hem trobat amb lios, mentides i demés per part de l’administració. Vam iniciar aquest acolliment intentant ajudar a un infant desemparat,  per donar-li una família en lloc d’estar a un centre i resulta que qui es el tutor legal (DGAIA) son els que menys tenen en compte les necessitats d’aquests infants, tenim clar que per ells són un simple número d’expedient. I et trobes amb les mans lligades, perquè l’única contestació que reps quan preguntes el perquè d’aquest funcionament només reps aquesta resposta: el circuit funciona així…

L’ICIF et dóna la raó de les teves queixes i demandes, la psicòloga de l’infant et dóna la raó, però tristament per a l’infant el circuit funciona així……. És penós!

Després llegeixes coses com les que tu escrius i et dones compte que hi han persones que lluiten per ells i et donen forces. Gràcies per estar amb ells!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s